Monday, September 28, 2009

GeLaGat Si BudaK HazIM

Mama saja je nak upload gambor si budak kecik Hazim ni...Ni le gelagat anak laki mama sorg ni...suka sgt main-main ngn benda2 yang kita tak bagi...mama penah post satu citer pasal hazim suka masuk dalam bakul susu..rasanya bulan lps punya post...then hari raya yg lepas dia buat lagi tapi kali ni dalam besen plak...aduh aduh...sungguh suka anak aku ini dengan bakul2 n besen....mcm kerusi dibuatnya....huhuhu..

-
-
-

3 comments:

  1. hazim suka ngemas n beki barang tak?umah tak larat nak kemas dah shila..pntang dapat nyapu disapu..lepas tu suka tuang susu ke lantai amik napkin die lap2..abes celoreng lantai...suka duk dalam penyodok sampah lak tu..hmm..mgkin sebab alif makin kurus jadik makin aktif..

    ReplyDelete
  2. cute la hazim wat muka macam tu sambil masuk dalam besen tu..keletah tul

    ReplyDelete