Monday, May 11, 2009

tag from mama ieda....

dah lama mama tak sign in..al-maklum le busy skit...n ni pun masih keletihan (baru sampai dr lumut this early morning, around 3am)..

1. Apakah nama blog anda skarang dan kenapa anda memilih nama itu?
~ Our family..a sweet wonderful memories..4ever...sebabnya nak menceritakan kisah kehidupan kami sekeluarga..al-maklum le kami ni in long distance marriage..at least hubby dapat melihat segala perkembangan hazim dan kenakalan n keganasan hazim sekarang ni (update: hazim dah leh duduk independently n berdiri sendiri tp ngn sokongan (pegang kerusi) n panjat tangga)...

2. Apakah link blog anda skarang dan bagaimana boleh timbul idea utk menamakan nya?
~ http://shilariff.blogspot.com/ ---- gabungan nama mama n hubby (shila luv ariff)..heeeee...sama ngn mama ieda..hahaha..sama2 sayang suami kan??..huhuhu...

3. Apakah method penulisan dalam blog anda?
~ segala perkembangan hazim...keluarga kami..mayb tak lama lagi ada terselit pasal produk jualan langsung mama (produk kecantikan Giffarine)...heeee..menyelam sambil minum air..sesuai untuk ibu2 yang ingin menjaga penampilan diri (kecantikan diri khas utk suami tercinta)

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Kenapa?
~ tak penah le...sebab my hubby leh baca blog ni (sebab dia kat Lumut sekrg ni, at least dia leh tau pasal hazim)

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
~mama ieda...mama baru kenal ngn mama ieda..kalo tak silap, mama ieda ni org ipoh perak...ingat2 leh le jumpa time jom heboh hari tu..tp dia masih berpantang..so kami ni kira masih dalam proses mengenali dan harap dapat jadi kawan blog sampai bila2 n kalo ada umur yang pnjg n ada jodoh..leh kami berjumpa (bwk anak masing2)...heeee...insya Allah...

6. Senaraikan 7 orang yang anda akan tag.
~ alahai...mama nak blog sapa ye??? (tapi rasanya tak cukup 7 ni)....heeee

1. mama zara
2.mama syafi
3.mama danish
4. mama zahra
5. ayu
6. ummi aleesya
7. tak tau sape dah...huhuhu..sapa2 yng terbaca blog ni..sila le jawab ye...

1 comment:

  1. Ok Sheila, thanx sbb tag saya! Hehehe.. ; )

    ReplyDelete