Friday, July 3, 2009

transformers 2 & slimword



wow...mmg best giler segala aksi dlm citer transformers tadi..aksi drp awal citer sampai last citer..lbh kurang 2 jam setengah citernya....bagi mama mmg berbaloi le tgk..lgpun mama dah follow citer ni since transformers 1..mama dapat rasakan akan ada episod 3 lak nnti...just wait n see for the next coming episode...hopefully, it will be in cinema when hazim almost 2-3 year old,therefore my liltle boy can join us...heee...hopefully...huhuhu...ada citer menarik yg berlaku seblm tayangan ptg td..disbbkan tayangan td kul 3.40 pm,sempat gak mama masuk kedai slimword...huh..ingat nak survey pakej kuruskan bdn..al-maklum le..sekrg ni BW dah menaik-naik ni...tak tau mcm ne nak settle kes ni...huhuhu.....jln terakhir..masuk le program ni..bincang punya bincang ngn consultant tu...dia bgtau pakej utk 120 sesi rm5100..hahaha..terkejut beruk gak mama sebentar..mmm...mama dah give up jap..mana le ada bdget byk tu...nego punya nego..n ikut bdget mama n lps dapt persetujuan drp hubby ku yg tersyg..then,dia bg pakej rm2100...utk 80 sesi..k le tu...tp treatment start after raya nnti..terpaksa le berjimat cermat....bfore that,kena byr deposit rm100....ada le lg outstanding rm2k...ohhh...mmg kena sacrifice tul le....huh.....nak mengeluh ke tak????....
p/s:mlm ni dapt ber'online' kat umah kuantan melalui celcom broadband di atas..my hubby guna pakej kerajaan..daftar rm100,blnan rm50 je..sapa2 yg keje gov..ambik le peluang ni ok.....grab it ok..whatever cheap..don't ever hesitate to grab n use it...hahahaha..

8 comments:

  1. wow.. gi slimworld?? cam erra laa.. nanti bgtau keberkesanannye n camne treatment dia yekk

    ReplyDelete
  2. Nih takut nak preggie nih.. takut gemuk tak leh slim..dulu ingat tak zaman aku gemuk dulu, susah gile nak slim.. memang susah giler ke nak slim ek?

    ReplyDelete
  3. adda:shila pi wat treatment tu after raya nnti..bila dah byr deposit,dia bg tempoh 6 bln utk lengkapkan treatment tu..k,nnti shila maklumkan keberkesanannya...

    farina:jgn takut...best tau sgt2 tu..cumanya,time preggy tu..aku mkn byk,selera meningkat..then now ambik pil yasmin lg..lgpun skrg ni keje kat opis n makmal je..tu yg mcm susah nak kuruskan bdn...

    ReplyDelete
  4. shila.. u dont look fat to me

    ReplyDelete
  5. Best giler kan citer transformer nih. aritu kebetulan mak ade kat umah, so dptla peluang tgk citer ni ngan en puree..hehehe..

    p/s: jelesnya dpt celcom broadbnd murah. aritu tak tau pon ade pakej utk gov loan tu. agaknye boleh tukar pakej ke tak ek..huhu

    ReplyDelete
  6. try le terminate yang lama,then mntk asben apply yang baru guna pakej gov...mana tau boleh...rugi kalo tak guna pakej tu tau...

    ReplyDelete
  7. alelele...ni nak jual yang lame ni..huhuhu..dah la jarang2 guna jer..(adik guna sbnrnye...)seme cawangan celcom ade ke pakej tu shila?amik guna nama zizi lak ar.

    ReplyDelete
  8. go shila go..hehe..faza try wat kat mayfair, tp first thing to do is 95% naked in front of the health officer kat situ.dia nak tengok kat part mana lemak kita nih kira paling teruk berkumpul.huhu..so make sure pakai bra dan panties cun cun siket..haha..juz give u tips..nanti dia akan suh shila pakai gown, then wat exercise kat shake machine tu..rasa geli2 je..hehe..tp faza pnya 20 sesi aje,Rm3000.so faza simpan another 19 sesi untuk pas beranak.haha..

    ReplyDelete