Tuesday, October 27, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

hari ini mama nak try nasib le dgn menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL....mana le tau ada rezeki si budak hazim ni kan....heeee....

Cara2 penyertaan:

Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda

Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini

Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda

Kemudian, upload gambar si comel di dala
m entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.

Tengku Amirul Hazim Tg. Mohd Ariff

umur 13 Bulan

4 comments:

  1. Hee..cumei!!..sweet sgt senyuman Hazim tu..gud luck yerk..

    Zara pon br nak join contest nih..mama br nk masukkan dlm blog..hihi

    ReplyDelete
  2. cam besh jer...hahahaha....tp cam tak dan dan jer nak masuk...awak suka masuk contest kan?gud luck

    ReplyDelete
  3. alala..cutenye dia..good luck ye

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!! :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ Photography

    ReplyDelete