Thursday, November 26, 2009

bAbY WitH TraNsport conTest

Baby with Transport Contest

a
pe syarat2 nk join contest ni:

1. mestilah jd follower and masukkan dlm bloglist....

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...


3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan
nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...


4. umur anak kora
ng mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp
aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe b
uleh?

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k..
.

8. terbuka kepada boy n girl k...


9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link koran
g k...


Nama: Tengku Amirul Hazim bin Tg. Mohd Ariff
Umur: 1 Tahun 2 Bulan
Nama mainan: Playskool Step Start Walk' n Ride

Mainan ini mama beli masa umur hazim lbh kurang 7-8 bulan...masa ni hazim baru pandai merangkak..mama tau wujudnya mainan ini melalui mama zahra..dia beli mainan ini thru my baby little store, (betulkan lily??)....mama rasa tertarik ngn mainan ini sbb dia ada 2 fungsi..it can be used as a first step start walk and also as a ride..so,just in one item, we can get two functions...itu namanya berjimat..heeee....masa mama survey kat kedai..mainan ini berharga rm100++...mahal le gak..nama dah new item..rite??...heeee...then mama pun usha le blog mama zahra n dapat tahu dia beli thru my little baby store blog...apalagi mama pun try le tanya blog's owner, either thats item still available or not??....then, she told me to wait for several days...walaupun ianya barangan terpakai..tapi mama rasa puas hati..coz, masih boleh digunakan n tahan lasak..hazim mula belajar berjalan menggunakan mainan ini...dan sekarang ia menjadi mangsa tunggangan lak..sbbnya, dah boleh berjalan sendiri kan..so main mcm naik motor le plak...heeeee.....

gambar selingan......:)

1 comment:

  1. salam...dtg jguk n3...ok all done...gud luck ekk

    ReplyDelete