Sunday, November 28, 2010

My Year End Shopin..(Y.E.S)

hehehehe...hujung tahun masa utk habiskan duit utk shopin...hehehe..i really don't understand with myself lately..don't know..why i'm so crazy with 'beauty' concern??..like to buy perfect skincare..and after 3 months used it..it is very worth!!!...n yesterday (friday)...i was grabbed another 'beauty concern'..which is Estee Lauder make up set....so happy to look soooo perfect n beauty...huhuhu....at least, this is for my dear hubby...cantik luar, cantik dalam gak...hehehehe...
Tiffany pearl earingEstee Lauder make-up set

7 comments:

  1. rajin solek menyolek ok la....hahaha
    saya mal... sket..hahaha
    nak pakai bedak pun kira bagus daa...
    dasat!!!haha

    ReplyDelete
  2. wahhh..sonok bershopping sakan yek..en hubby pon mesti hepi jek bile bini makin cantik berseri2 kan..kite tak de maknyenye nak beryear end sale..ujung2 taun camni time roadtax mati plak..huhu

    ReplyDelete
  3. she: seblm ni aku pun ala2 malas gak..just pakai bedak n secalit lipstik je..tapi sejak2 akhir ni, tgk pompuan bergaya, cantik..rasa jeles je...huhuhu..tapi harap semangat ni bertahan lama le..huhuhu...

    ReplyDelete
  4. lily: huhuhu..shopin akhir tahun..lgpun sekali setahun le nak dpt brg2 gini...huhuhu...

    p/s: hah!!..kena le utamakan roadtax n insuran keta dulu, dah check saman ke lum pasal skrg ni kalo tak settle hal saman, nnti blh renew roadtax utk 6 bln je...

    ReplyDelete
  5. Sheila mmg suka berlawa2...tapi org dah lawakan..tambah lagi makeup lagi lawa kan...hehhheeh..kongsi2lah sikit jenama2 ynag di pakai..best ke tidak..

    ReplyDelete